Je bent zelf al lang geen kind meer, maar als volwassene wil je toch wel mee kunnen praten met kinderen. Daarom vertellen we je in hit artikel over de 3 leukste TV series voor kinderen, en na het lezen van dit artikel begrijp je waarom zoveel kinderen Peppa Pig speelgoed willen.

Peppa Pig

Peppa Pig valt in de klassieke categorie van kinderseries waarin een dier samen met zijn of haar ouders, in dit geval papa en mama big, allemaal avonturen beleeft waar de kijkertjes veel van kunnen leren. Denk bijvoorbeeld aan niet bang hoeven zijn van het donker of de tandarts. Tegelijkertijd treedt Peppa ook op als een soort gids voor haar kleine broertje George. Natuurlijk heeft ze ook wel eens ruzie met hem, maar dat wordt altijd voor het eind van de aflevering opgelost.

Paw Patrol

Paw Patrol is een andere serie waar veel kinderen tegenwoordig graag naar kijken. Paw Patrol gaat over een groep puppies die mensen en andere dieren redden. Iedere puppy in de Paw Patrol staat symbool voor een ander soort hulpdienst. Zo is zijn er bijvoorbeeld een politiepup, een ambulancepup, en een brandweerpup. Onder leiding van hun menselijke leider Ryder beleeft de Paw Patrol de spannendste avonturen. Er bestaat ook een groot aanbod aan Paw Patrol speelgoed in de speelgoedwinkel, dus als je een cadeau voor een kind zoekt is Paw Patrol een goede optie.

Sesamstraat

De productie van nieuwe afleveringen mag dan wel gestaakt zijn, maar ook de herhalingen van speelgoed zijn nog steeds razend populair. En dat is ook niet zonder reden: met Sesamstraat is er een perfecte balans tussen leerzaamheid en vermaak gevonden. Bovendien heeft Sesamstraat nog een groot voordeel: je hebt er zelf waarschijnlijk nog wat nostalgie naar, dus als er iets is waar je samen met een kind naar wil kijken vind je Sesamstraat waarschijnlijk nog steeds leuk.