Bij Zeemeerminshop kun je alles krijgen wat met zeemeerminnen te maken heeft, zo verteld eigenaresse Fabiënne van Zeemeerminshop. Dagelijks is ze bezig met het blij maken van alle zeemeerminnen in Nederland. Ze zorgt ervoor dat iedereen met een mooie maar bovenal veilige zeemeermin staart het water in kan.

Groot maar klein

Zeemeerminshop is de grootste aanbieder qua zeemeermin staarten in Nederland, “we willen het aanbod dan ook steeds een stukje blijven uitbreiden” geeft Fabiënne aan. Het moet voor iedere zeemeermin of zeemeerman een feestje zijn om in onze winkel te vertoeven. We proberen ook steeds meer rekening te houden met de zeemeermannen, want die zien we ook steeds meer. We focussen dan met name op staart kleuren die wat donkerder of stoerder zijn.

Tegelijkertijd proberen we echt een leuke, fijne shop te zijn waar mensen graag terugkomen of niet bang te zijn om een vraag te stellen, bijvoorbeeld over de maat die ze willen bestellen. We helpen graag en zullen dat ook altijd blijven doen, desondanks het feit dat we steeds groter en groter aan het worden zijn. Mensen kunnen daarom altijd terecht per e-mail of telefoon, en als men wil passen op locatie dan doen we daar helemaal niet moeilijk over terwijl we eigenlijk geen winkel zijn.

Wat kunnen we allemaal krijgen?

Zeemeermin staarten waar je mee kunt zwemmen voeren zeker de boventoon in onze shop. Maar de laatste tijd focussen we ons steeds meer op andere bijkomende zaken zoals bikini’s, rugtassen en flippers waarmee je ook plezier kunt maken in het water.

Wat is je favoriete zeemeermin staart?

Voor mij is de favoriete staart toch echt wel de Bronzed Emerald van Fin Fun. Het goud gematcht met het donkergroene is toch wel een prachtig beeld. Dat de staart afgemaakt is met glitters en zo tot in de details is afgewerkt maakt het voor mij toch iedere keer wel een feestje, geeft Fabiënne aan.